Covolt en Watts in Store bundelen power

Covolt en Watts in Store bundelen power

Covolt is een mooie samenwerking aangegaan met Watts in Store. Watts in Store is vanaf nu de exclusieve leverancier van opslagsystemen.

Covolt is de expert voor Energy Asset Management, eenvoudig gezegd bestaat dit uit alle activiteiten die ervoor zorgen dat duurzame opwek en opslag installaties het maximale renderen. Het beheer van deze duurzame opwek installaties draait om het onderhouden van de fysieke apparatuur, de componenten zoals zonnepanelen en ook batterijopslag. Daarnaast natuurlijk ook het in- en verkopen van de energie zelf.

Covolt biedt technisch, financieel en commercieel asset management onder één dak. Met onze intelligente systemen, software en processen zorgen we voor extreem betrouwbare en veiligere installaties die meer renderen.

Watts in Store is verantwoordelijk voor het dimensioneren, leveren en installeren van de energieopslagsystemen.

Covolt in het kort
Covolt onderhoud uw installatie en zonnepanelen preventief, maar kunnen dankzij eigen algoritmes op basis van meteorologische data ook het rendement voorspellen.

Ze houden eventuele onbalans in de markt/negatieve energieprijzen scherp in de gaten en grijpen proactief in als dat nodig is. En dat is vaker dan u denkt.

Met overzichtelijke financiële en technische rapportages ziet u de actuele status, wat de risico’s zijn en welke concrete acties zijn gepland. Denk aan curtailment om de terug levercapaciteit terug te schroeven bij hoge piekbelasting op het net of het managen van de Virtuele Power Plant (VPP) in combinatie met energie opslag.

Zo garanderen ze het maximale rendement en een veilige, betrouwbare installatie. Prettig voor uw gemoedsrust en die van de verzekeraar.

Maar u wilt ook de beste energiecontracten, het maximale rendement uit groencertificaten, actueel inzicht in de data en hulp bij calamiteiten. Verlies dus geen energie en regel technisch, financieel en commercieel beheer vandaag nog met Covolt!

Bron: Watts in Store en Covolt bundelen power – Watts in Store

Covolt en Watts in Store bundelen power

You also might like

08 april 2022

Covolt beheert vanaf 2022 het technische asset management van in totaal 19 PV-installaties met een geïnstalleerd vermogen van 19,7MWp bij Waterschap Amstel Gooi en Vecht. Waternet levert drinkwater in Amsterdam en omgeving. En in het gebied van Waterschap Amstel Gooi en Vecht werkt Waternet namens het waterschap aan sterke dijken en schoon water.  Na de […]

Lees meer
28 maart 2022

Met een totaal geïnstalleerd vermogen van 100 megawattpiek is Solisplan niet de grootste installateur en epc-contractor van Nederland,maar ook zeker niet de kleinste. Eigenaar Teun van Sinten is niet zonder ambitie. Dat blijkt ook uit de oprichting van Covolt. Daarmee richt hij zich op het maximaliseren van het rendement van zonne-energiesystemen. ‘Het plaatsen van een […]

Lees meer
04 februari 2022

Energy Storage NL wil dat Nederland een Routekaart Energieopslag ontwikkelt met daarin een beleidskader voor een versnelde inzet van energieopslagtechnologie; inclusief een subsidie voor de thuisbatterij. Dat pleidooi doet de koepelorganisatie voor energieopslagbedrijven in een position paper als bijdrage aan het rondetafelgesprek Elektriciteitsnet dat deze week plaatsvindt in de Tweede Kamer. Nederland loopt achter De […]

Lees meer