Wie
Zijn wij?

Ons verhaal

Wij geloven in een wereld waar meer wordt gedeeld. Een wereld waarin je energie die je wel opwekt, maar niet verbruikt slim opslaat tegen een goed rendement. We maken dit mogelijk met onze eigen software. Eén systeem waarin jouw grootzakelijke energie-installatie via onze software met elkaar communiceren en ieder moment van de dag acteren op vraag en aanbod.  

Covolt is ontstaan uit een solar projectorganisatie. Een organisatie die dagelijks bezig is met het installeren en opleveren van grootzakelijke, energie-installaties. Het servicevraagstuk voor beheer, monitoring en slimme aansturing van dergelijke installaties bleef achter. Dit kan en moest anders. 

Wij staan voor service, slimme data koppelingen en proactieve sturing voor optimale rendementen. Zowel technisch als financieel. We werken onafhankelijk via vaste, lage tarieven en bieden inzicht via onze eigen klantapplicatie en publicatie van maandrapportages per klant. Door onze historie hebben we volop solar expertise in huis en weten we wat er speelt en belangrijker nog; waar kansen liggen voor onze klanten in de energietransitie. Stap in deze wereld met Covolt en ga voor maximaal rendement!

Kernwaarden

Transparant

We bieden inzicht in onze acties en rendementen via een klantapp en maandrapportages.

Onafhankelijk

Ons systeem werkt onafhankelijk van energiemaatschappijen, merken en leveranciers.

Proactief

We schrijven nieuwe drivers, koppelingen en algoritmes om continu voorop te blijven lopen.

Innovatief

Het high-end Covolt systeem gaat verder dan de strandaard software van jouw installatie.

Maak kennis met onze experts

Het team van Covolt bestaat uit ruim 20 experts vol ambitie.
Zij hebben onder andere kennis op het gebied van solar en batterij techniek, data, commercie, planning, marketing en administratie.

Werken bij Covolt

Jouw nieuwe baan begint
bij ons

Jouw nieuwe baan begint bij ons

Ambieer jij ook een functie in het hart van de energietransitie? Wij staan altijd open voor energieke en ambitieuze medewerkers.