Maximaal financieel
rendement behalen
met onze aggregator services
Wij beschikken over een eigen Energie Management Systeem en Energie Control Unit. Hiermee verzorgen we de slimme aansturing van jouw grootzakelijke zonnestroominstallatie, Energie Opslag Systeem en laadpalen.

Covolt als
aggregator

Wij voorspellen en nomineren jouw energiestromen. Ook leveren we een Energie Control Unit en Energie Management Systeem dat realtime de energiemarkt monitort en op basis van prijsprikkels jouw installaties flexibel schakelt. Verder bieden we ZonBalans en congestiemanagement services aan en zijn we Garantie van Oorsprong (GvO) handelaar.

Met curtailment, ook wel flexibel schakelen genoemd, zorgen we voor slimme aansturing van jouw grootzakelijke zonnestroominstallaties. Onze hard- en software werkt samen met alle merken omvormers en is onafhankelijk van energiemaatschappijen. De meest optimale schakelmomenten worden op maat, per locatie ingevoerd.
We bieden verschillende toepassingen om jouw Energie Opslag Systeem (batterij) zo optimaal mogelijk te laten renderen. Bijvoorbeeld via energiehandel op de onbalansmarkt. Of door het toepassen van peak shaving. Waarmee we de pieken van jouw energieverbruik opvangen met opgeslagen energie. Verder is het ook mogelijk om je opslagcapaciteit tijdelijk beschikbaar te stellen aan de netbeheerder via de noodvermogen dienst of andere balanceringsdiensten.
Door laadpalen slim aan te sturen op basis van de marktprijzen en het vermogen van jouw volledige energiesysteem, zorgen wij voor het optimale rendement.

Op deze wijzen beheren we jouw
energie-installaties en opbrengst:

Energie
verbruiken

Laadpalen, forecasting en nominatie stroomverbruik 

Energie
opwekken

Curtailment zonnestroom, forecasting en nominatie opwek zonnestroom 

Energie
opslaan

Energiehandel, peak shaving en balanshandhaving 

Energie
terugleveren

Curtailment zonnestroom, congestiemanagement, ZonBalans 

Rendement is maatwerk

Ontdek wat we
nog meer voor
je kunnen doen

Samen met jou bepalen we de benodigde combinatie van services die aansluiten op je specifieke behoeften en doelstellingen. Ongeacht of je nu, bijvoorbeeld, een agrariër of een groot vastgoedbeheerder bent.